София 1138, ул. „Самоковско шосе“ 2Л, ет 2, офис 2.5 - ТЦ „БОИЛА“


02/ 917 55 98   office@stidibg.com


 

Национален план за възстановяване и устойчивост

                                           

                                                                                                                                                                                               План за възстановяване и устойчивост

Съгласно сключен договор за финансиране № BG-RRP-3.005-3486-C01 „Стиди“ ЕООД изпълнява проект „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“ финансиран по процедура BG-RRP-3.005 “Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“ на Националния план за възстановяване и устойчивост.

Основната цел на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия (МСП).

Общата стойност на инвестицията е 18 700,00 лева, от които 18 700,00 лева безвъзмездно финансиране.

Периода на изпълнение 10.07.2023 г. до 10.07.2024 г.

 

Тази публикация е създадена с финансовата подкрепа на Европейския съюз – NextGenerationEU. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от „Стиди“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ към Министерство на иновациите и растежа“