София 1138, ул. „Самоковско шосе“ 2Л, ет 2, офис 2.5 - ТЦ „БОИЛА“


02/ 917 55 98   office@stidibg.com


 

За нас

Фирмата е създадена през 2005г., като основната й дейност е внос и търговия със стоки за дома.

„В бизнес философията на нашата компания качеството винаги е било основна цел, затова и продуктите, които предлагаме, винаги отговарят на всички стандарти. Ориентирани сме към клиентите и техните потребности. Основната ни цел е да надминем очакванията им и да предлагаме оригинални решения за дома, подтикнати от потребностите на пазара."

Ние сме ексклузивен представител за България на:

Metaltex® ((http://www.metaltex.com/)). Metaltex® - швейцарска компания, създадена през 1945г., която започва с производството на изделия за дома: филтри, бъркалки, скимери и множество малки уреди за кухнята и дома. Компанията бързо се разраства, като се формират нови дъщерни дружества в множество европейски държави. Днес Мetaltex разполага с 19 центъра за дистрибуция от Европа до Азия, както и Северна и Южна Америка, които гарантират всекидневната доставка на стоката до клиентите си в над 80 страни по целия свят.

C.I.E Europe ((http://en.cieeurope.com/)). C.I.E EUROPE - създадена през 1983 г. в Лил, северна Франция. Фирмата е специализирана в проектирането и производството на продукти за съхранение за широка аудитория. Днес във Франция компанията се счита за лидер в тази област. C.I.E Europe има представителства в над 10 държави.

 

Партньори